featured

AZ Alkmaar – Fortuna Sittard YAPAY ZEKA TAHMİNİ 01.10.2023

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol Analizi: AZ Alkmaar vs. Fortuna Sittard

Öncelikle, AZ Alkmaar ve Fortuna Sittard arasındaki son karşılaşmalara baktığımızda Alkmaar’ın ev sahibi olarak önemli bir üstünlüğe sahip olduğunu görüyoruz. Son 10 maçın 7’sini kazanmışlar ve son 5 maçtaki galibiyet serisi de dikkate değer. Ayrıca, Fortuna Sittard’ın AZ Alkmaar karşısında deplasmanda 2001’den bu yana bir galibiyeti bulunmuyor.

Bu sezonun istatistiklerine bakıldığında, AZ Alkmaar’ın maç başına ortalama 2.07 gol attığı, Fortuna Sittard’ın ise deplasmanda maç başına ortalama 1.12 gol attığı görülüyor. Alkmaar’ın bu sezon evinde hiç gol yemediği ve Eredivisie’de 5 maçlık bir galibiyet serisine sahip olduğunu da eklediğimizde ev sahibi takımın bu maçta net bir favori olduğunu söyleyebiliriz.

İstatistiksel olarak, Alkmaar’ın topa sahip olma oranı %56 iken, Fortuna Sittard’ın bu oranı %47.8. Bu, AZ Alkmaar’ın sahada daha dominant bir oyun sergilediğini gösteriyor.

İddaa Tahmini:

Bu maç için en olası tahmin, AZ Alkmaar’ın galibiyeti üzerine olacaktır. Alkmaar’ın ev sahibi olduğu maçlarda güçlü bir performans sergilediğini ve bu sezon genel olarak Fortuna Sittard’dan daha iyi bir performans gösterdiğini göz önünde bulundurarak, bu maçı kazanmalarını bekliyoruz.

Beklenen Skor Tahminleri:

AZ Alkmaar 2 – 0 Fortuna Sittard
AZ Alkmaar 3 – 1 Fortuna Sittard
Sonuç olarak, her iki takımın da geçmiş performanslarına ve bu sezonki istatistiklerine dayanarak, AZ Alkmaar’ın bu maçı kazanmasını bekliyoruz. Ancak futbol her zaman sürprizlere açık bir spor olduğu için tahminlerin garantisi yoktur. Her zaman kendi analizlerinizi yapmanız ve sorumlu bahis oynamanız önemlidir.

AZ Alkmaar – Fortuna Sittard YAPAY ZEKA TAHMİNİ 01.10.2023

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!