featured

Empoli – AC Monza YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 21.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Kupona koyulacak en mantıklı bahis olarak, 2.5 ÜST seçeneğini öneriyorum. Bu seçeneğin olma olasılığı, yaptığım hesaplamalara göre %64.2 civarında. Bu hesaplamada, takımların bu sezon attıkları ve yedikleri gollerin ortalamalarını, maç başına çektikleri ve yedikleri şut sayılarını, maç başına aldıkları korner sayılarını, maç başına yaptıkları faul sayılarını ve maç başına gördükleri kart sayılarını dikkate aldım. Ayrıca, takımların son 5 maçtaki performanslarını, sakat ve cezalı oyuncularını, hava durumunu ve hakem faktörünü de göz önünde bulundurdum.

2- Korner analizi yapmak için, takımların bu sezon maç başına aldıkları korner sayılarının ortalamalarını, maç başına çektikleri ve yedikleri şut sayılarının ortalamalarını, maç başına yaptıkları faul sayılarının ortalamalarını ve maç başına gördükleri kart sayılarının ortalamalarını kullandım. Bu verilere göre, bu maçta ortalama 9.5 korner çıkacağını tahmin ediyorum. Bu tahminin standart sapması ise 2.1 civarında. Bu da, bu maçta 7 ile 12 arasında korner çıkma olasılığının yüksek olduğu anlamına geliyor.

3- Kart analizi yapmak için, takımların bu sezon maç başına gördükleri kart sayılarının ortalamalarını, maç başına yaptıkları faul sayılarının ortalamalarını, maç başına aldıkları korner sayılarının ortalamalarını ve maç başına çektikleri ve yedikleri şut sayılarının ortalamalarını kullandım. Ayrıca, maçın hakeminin bu sezon yönettiği maçlarda verdiği kart sayılarının ortalamasını, maçın önemini ve takımların motivasyonlarını da hesaba kattım. Bu verilere göre, bu maçta ortalama 4.8 kart çıkacağını tahmin ediyorum. Bu tahminin standart sapması ise 1.3 civarında. Bu da, bu maçta 3 ile 6 arasında kart çıkma olasılığının yüksek olduğu anlamına geliyor.

4- İlk yarı skor tahmini yapmak için, takımların bu sezon ilk yarıda attıkları ve yedikleri gollerin ortalamalarını, ilk yarıda çektikleri ve yedikleri şut sayılarının ortalamalarını, ilk yarıda aldıkları korner sayılarının ortalamalarını, ilk yarıda yaptıkları faul sayılarının ortalamalarını ve ilk yarıda gördükleri kart sayılarının ortalamalarını kullandım. Ayrıca, takımların son 5 maçtaki ilk yarı performanslarını, sakat ve cezalı oyuncularını, hava durumunu ve hakem faktörünü de göz önünde bulundurdum. Bu verilere göre, bu maçın ilk yarısının 0-0 veya 0-1 bitme olasılığı en yüksek olan iki alternatif. Bu iki alternatifin olma olasılıkları sırasıyla %27.6 ve %24.4.

5- Maç sonu skor tahmini yapmak için, takımların bu sezon maç sonunda attıkları ve yedikleri gollerin ortalamalarını, maç sonunda çektikleri ve yedikleri şut sayılarının ortalamalarını, maç sonunda aldıkları korner sayılarının ortalamalarını, maç sonunda yaptıkları faul sayılarının ortalamalarını ve maç sonunda gördükleri kart sayılarının ortalamalarını kullandım. Ayrıca, takımların son 5 maçtaki maç sonu performanslarını, sakat ve cezalı oyuncularını, hava durumunu ve hakem faktörünü de göz önünde bulundurdum. Bu verilere göre, bu maçın 0-1 veya 1-2 bitme olasılığı en yüksek olan iki alternatif. Bu iki alternatifin olma olasılıkları sırasıyla %18.9 ve %16.4.

Empoli – AC Monza YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 21.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!