featured

SC Freiburg – FC Augsburg YAPAY ZEKA TAHMİNİ 01.10.2023

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SC Freiburg – FC Augsburg Maç Analizi

Maç öncesi istatistiklere göre SC Freiburg ve FC Augsburg arasındaki mücadele oldukça renkli geçmeye aday. Tarihsel verilere baktığımızda özellikle SC Freiburg’un ev sahibi olduğu maçlarda daha başarılı olduğunu görmekteyiz.

SC Freiburg’un evinde FC Augsburg ile oynadığı maçlarda en sık rastlanan skor 2-0. Bu, Freiburg’un evinde defansif ve ofansif anlamda dengeli bir oyun sergilediğini gösteriyor.
Son 15 karşılaşmada, SC Freiburg’un ev sahibi olduğu maçlarda Freiburg 12 galibiyet alırken, Augsburg sadece 2 galibiyet alabildi. Bu istatistik, Freiburg’un ev sahibi olduğu maçlarda Augsburg karşısında oldukça baskın olduğunu ortaya koyuyor.
Ayrıca, SC Freiburg, Augsburg karşısında son 5 maçta mağlup olmadı ve bu maçların tamamını kazandı.
FC Augsburg’un deplasmanda son 5 maçını kaybetmiş olması ve SC Freiburg’a karşı deplasmanda 2015’ten bu yana bir galibiyet alamamış olması, Augsburg’un deplasman performansının zayıf olduğunu gösteriyor.
Takım istatistiklerine baktığımızda, SC Freiburg’un topa sahip olma yüzdesi ve şut istatistikleri Augsburg’dan daha iyi. Bununla birlikte, Augsburg’un bu sezon attığı gollerin çoğunu ilk yarıda attığı görülüyor.
Tahmin:
Bu verilere dayanarak, SC Freiburg’un ev sahibi olduğu bu maçta galibiyet almasının daha olası olduğunu söyleyebiliriz. Eğer bu maçı bir iddaa kuponuna ekleyecek olsaydım, SC Freiburg’un galibiyetine oynardım.

Skor Tahmini:

Alternatif: SC Freiburg 2 – FC Augsburg 0
Alternatif: SC Freiburg 3 – FC Augsburg 1
Unutulmamalıdır ki futbol her zaman sürprizlere açık bir oyun. İstatistikler ve analizler bir yana, son kararı sahadaki futbolcular verir. Her iki takıma da başarılar dilerim.

SC Freiburg – FC Augsburg YAPAY ZEKA TAHMİNİ 01.10.2023

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!